fbpx

Vandværker

Vi kan hjælpe vandværker med en lang række ydelser. Hvis dit vandværk mangler hjælp til noget, er I altid velkomne til at kontakte os – også for at høre mere om priser på ydelserne.

Hos Lolks Industrial Services ved vi, hvilke behov og krav der findes til rørinstallationer, alt efter hvilke kunder vi leverer service og ydelser til. Vi kan både levere rørarbejde til vandværker/forsyninger, der lever op til de høje krav og vi kan udføre montering af alle slags rør til alle størrelse forsyninger og landbrug.

Hvad enten det drejer sig om renovering af et eksisterende rør eller fremstilling og montering af nye, kan vi altid finde en løsning. Vi har mange års erfaring med rørarbejde og løser en lang række opgaver indenfor området. Se en del af vores projekter her: https://lolks.dk/projekter/

Se flere af vores services her:

Rustfri og plastsvejsning​

Rustfri- og plastsvejsning

Vi udfører svejseopgaver indenfor rustfri- og plastsvejsning. Vores ansatte har altid fuldt opdaterede certifikater indenfor feltet.

Service og vedligehold​

Service og vedligehold

Uanset om vi har leveret maskinen eller ej, kan vi tilbyde en service-aftale som gør, at din produktion kører så glat som muligt.

Konstruktionstegning

Konstruktionstegning

Vi har ansat dygtige tekniske designere og kan derfor udforme tegninger til bla. industrianlæg, produkter, maskiner, bygninger m.m.

High-Purity installationer​

High-Purity installationer

Vi udfører opgaver med de moderne svejsemetoder infrarød og vulstfri svejning, hvor fuld sporbarhed på alle svejsninger sikres.

Totalløsninger​

Totalløsninger

Vi tilbyder vores kunder en totalløsning og derfor kan vi stå for design, produkttegning, montering og levering af det færdige slutprodukt.

Professionel rådgivning​

Professionel rådgivning

Lolks Industrial Services tilbyder professionel rådgivning, hvor vi rådgiver, servicerer og følger opgaven fra start til slut.

Vi lever af tilfredse kunder og anbefalinger.

Hos Lolks Industrial Services prioriterer vi kundetilfredsheden højt. Derfor spørger vi løbende vores kunder om deres oplevelse af samarbejdet med os.

Vi leverer til tiden

Vi garanterer kompetente medarbejdere og levering til tiden.

Vi står klar til at hjælpe

Vi er bevidste om at produktionsstop kan være en omkostelig affære, hvorfor vi er meget fleksible ifht. planlægning af service. Vi har derfor døgnvagt på alle vores kerneområder.

Forventninger

Vi tilbyder serviceaftaler som gør, at din produktion kører så glat som muligt.

HAR DU SPØRGSMÅL OM VANDBEHANDLING?

Har du en opgave, du mener vi kan løse for dig og din virksomhed, så er vi klar til at hjælpe.