fbpx

Services

Lolks Industrial Services udfører en bred vifte af projekter til industrien. Vores kompetencer spænder bredt og vi kan påtage os de fleste opgaver inden for rustfri- og plastfaget. Vi opererer både nationalt og internationalt og har et godt netværk med mange dygtige samarbejdspartnere, hvis en opgave kræver yderligere ekspertise. Vi er en totalvirksomhed, der kan stå for planlægning, udførelse og efterfølgende servicering af en opgave. Vi har især ekspertise fra erhvervene Biogas, Vandbehandling, Spildevand, Fiskeindustri, Fødevareindustri og slagterier. Vi har dygtige ansatte, der alle går til en opgave med stort engagement og stolthed i deres håndværk. Vi er en ung virksomhed i vækst, hvor drivkraften er at tilbyde innovative kvalitets løsninger med fokus på den rette løsning for det specifikke projekt og virksomhed.

Et af vores seneste projekter

Vi reparerer og servicerer nogle af de største biogasanlæg i Danmark, som omdanner gylle til at dække tusindvis af danskeres energibrug. Netop på grund af biogassens miljøvenlighed, bliver der flere og flere biogasanlæg i Danmark. Hos Sønderjysk Biogas sørger vi for nye installationer og at anlægget løbende bliver serviceret.

Rustfri og plastsvejsning​

Rustfri- og plastsvejsning

Vi udfører svejseopgaver indenfor rustfri- og plastsvejsning. Vores ansatte har altid fuldt opdaterede certifikater indenfor feltet.

Service og vedligehold​

Service og vedligehold

Uanset om vi har leveret maskinen eller ej, kan vi tilbyde en service-aftale som gør, at din produktion kører så glat som muligt.

Konstruktionstegning

Konstruktionstegning

Vi har ansat dygtige tekniske designere og kan derfor udforme tegninger til bla. industrianlæg, produkter, maskiner, bygninger m.m.

High-Purity installationer​

High-Purity installationer

Vi udfører opgaver med de moderne svejsemetoder infrarød og vulstfri svejning, hvor fuld sporbarhed på alle svejsninger sikres.

Totalløsninger​

Totalløsninger

Vi tilbyder vores kunder en totalløsning og derfor kan vi stå for design, produkttegning, montering og levering af det færdige slutprodukt.

Professionel rådgivning​

Professionel rådgivning

Lolks Industrial Services tilbyder professionel rådgivning, hvor vi rådgiver, servicerer og følger opgaven fra start til slut.

Vi lever af tilfredse kunder og anbefalinger.

Hos Lolks Industrial Services prioriterer vi kundetilfredsheden højt. Derfor spørger vi løbende vores kunder om deres oplevelse af samarbejdet med os.

Vi leverer til tiden

Vi garanterer kompetente medarbejdere og levering til tiden.

Vi står klar til at hjælpe

Vi er bevidste om at produktionsstop kan være en omkostelig affære, hvorfor vi er meget fleksible ifht. planlægning af service. Vi har derfor døgnvagt på alle vores kerneområder.

Forventninger

Vi tilbyder serviceaftaler som gør, at din produktion kører så glat som muligt.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Har du en opgave, du mener vi kan løse for dig og din virksomhed, så er vi klar til at hjælpe.