fbpx

Vandbehandling

FREMTIDSSIKRET SPILDEVANDSSYSTEMER DESIGNET TIL HVER ENKELT INDUSTRIEL VIRKSOMHED

Lolks Industrial Services designer, producerer og leverer ydelser til komplette vandbehandling systemer og komponenter til behandling af spildevand. Vi er specialister i vandsrensning og bruger både konventionelle samt egne innovative teknologier.

Vi leverer spildevandssystemer og de bedste løsninger på markedet til vandrensning. Det kan vi, fordi vi har de bedste produkter og anlæg i vores sortiment samtidig med at vi samarbejder med kompetente og solide leverandører af vandbehandlingsanlæg.

Desuden leverer vi i samarbejde med Norlex både konventionelle og velafprøvede teknologier til vandrensning ligesom vi samarbejder om at udvikle nye unikke teknologier, hvis evne til at fjerne skadelige og miljøfremmede stoffer fra vandet forfines mere og mere.

Vi har altid fokus på vores kunders behov. Vi ved, at sammensætningen af spildevand varierer voldsomt fra virksomhed til virksomhed, så vores kunder har brug for individuelt tilpassede løsninger. Derfor er god rådgivning helt centralt, når vi leverer systemer og udstyr.


GARANTI FOR AT LEVE OP TIL ALLE UDLEDNINGSKRAV

Der er ingen tvivl om, at kravene til vandbehandling, rensning og udledning af spildevand bliver stadig strammere – både i Danmark, EU og på internationalt niveau. I fremtiden vil der dukke krav op om, at spildevand skal renses for flere og flere miljøfremmede stoffer; eksempelvis fenoler, DEHP og PAH’er.

Ved at vælge en løsning fra LOLKS og vores samarbejdspartnere får I garanti for, at alle anlæg og produkter kan leve op til gældende miljølovgivning, og at de er i stand til at blive opdateret og tilpasset kommende krav. Vi kan altid assistere med at definere jeres behov for tilkøb eller opdateringer, og vi tilbyder konsulentarbejde i forhold til optimering af eksisterende vandbehandling / spildevandsrensning.

Se flere af vores services her:

Rustfri og plastsvejsning​

Rustfri- og plastsvejsning

Vi udfører svejseopgaver indenfor rustfri- og plastsvejsning. Vores ansatte har altid fuldt opdaterede certifikater indenfor feltet.

Service og vedligehold​

Service og vedligehold

Uanset om vi har leveret maskinen eller ej, kan vi tilbyde en service-aftale som gør, at din produktion kører så glat som muligt.

Konstruktionstegning

Konstruktionstegning

Vi har ansat dygtige tekniske designere og kan derfor udforme tegninger til bla. industrianlæg, produkter, maskiner, bygninger m.m.

High-Purity installationer​

High-Purity installationer

Vi udfører opgaver med de moderne svejsemetoder infrarød og vulstfri svejning, hvor fuld sporbarhed på alle svejsninger sikres.

Totalløsninger​

Totalløsninger

Vi tilbyder vores kunder en totalløsning og derfor kan vi stå for design, produkttegning, montering og levering af det færdige slutprodukt.

Professionel rådgivning​

Professionel rådgivning

Lolks Industrial Services tilbyder professionel rådgivning, hvor vi rådgiver, servicerer og følger opgaven fra start til slut.

Vi lever af tilfredse kunder og anbefalinger.

Hos Lolks Industrial Services prioriterer vi kundetilfredsheden højt. Derfor spørger vi løbende vores kunder om deres oplevelse af samarbejdet med os.

Vi leverer til tiden

Vi garanterer kompetente medarbejdere og levering til tiden.

Vi står klar til at hjælpe

Vi er bevidste om at produktionsstop kan være en omkostelig affære, hvorfor vi er meget fleksible ifht. planlægning af service. Vi har derfor døgnvagt på alle vores kerneområder.

Forventninger

Vi tilbyder serviceaftaler som gør, at din produktion kører så glat som muligt.

HAR DU SPØRGSMÅL OM VANDBEHANDLING?

Har du en opgave, du mener vi kan løse for dig og din virksomhed, så er vi klar til at hjælpe.