fbpx

Lolks Industrial Services

Vi er en produktionsvirksomhed, der har specialiseret sig i rustfri- og plastløsninger til Industrien. Vi har erfaringer inden for industrierne Biogas, Aquaculture, Vandbehandling, Spildevand, Fødevareindustri og Vandværker.

Vi er eksperter i rustfri og plastsvejsning og vores ansatte er altid opdaterede med de nyeste certifikater. Vi har ansat dygtige tekniske tegnere og står gerne for udforming af tegningerne til dit projekt. 

Om os

Vi er specialister indenfor løsninger til industrien. Vi har bred erfaring fra en stor portefølje af projekter fra både ind – og udland. Vi har kompetencer indenfor projektstyring, produktion, montage og serviceløsninger.

Mange års erfaring indenfor branchen og flere forskelligartede opgaver, har givet os forudsætning for at kunne rådgive og servicere vores kunder bedst muligt. Vi har stor ekspertise i løsninger indenfor vores erhverv og kan derfor hjælpe din virksomhed med at finde den optimale løsning for jeres projekt.

Virksomhedens historie

Lolks Industrial Services ApS startede tilbage i 2014 under navnet Lolks Smedje & Montage af Jeppe Lolk. Virksomheden startede som enkeltmandsvirksomhed med Jeppe som den eneste ansatte.

Jeppe er uddannet rustfast klejnsmed og har erfaringer med projekter både i ind- og udland. Han har erfaring med projektstyring og finder sig godt tilpas med ansvaret på sine skuldre. Dette har også gjort, at han gennem sin læretid og senere ansættelser, er blevet tildelt et stort ansvar og hans eget firma har derfor været projektledere på opgaver i b.la. USA, Sverige og Norge.

I januar 2018 besluttede Jeppe og sin bror, Thomas, at slå sig sammen og skifte firmanavn til LOLKS Industrial Services. Thomas er oprindelig uddannet tømrer og har flere års erfaring indenfor denne branche. Thomas har stor håndværksmæssig forståelse og da han ønskede et brancheskifte, valgte han at opkvalificere sig til certificeret plastsvejser og har efter endt uddannelse, fået opbygget en stor erfaring gennem en lang række forskellige projekter indenfor dette område. Med tilføjelsen af Thomas og hans kompetencer indenfor plastsvejsning, fik LOLKS Industrial Service udvidet sin portefølje af services og dette gør at virksomheden i dag kan tilbyde, planlægge og udføre opgaver der både indebærer alm. sort stål, rustfast stål samt plast.

I starten af 2021 valgte Jeppe og Thomas at gå hver til sit. Kort tid efter gav det mening at styrke ledelsen med ressourcer indenfor det administrative og derfor besluttede Jeppe i april 2021 at lade Morten Fabrin (som arbejdede på kontoret) købe sig ind i virksomheden. Morten er oprindelig uddannet Industritekniker. Herefter har han læst Produktions Teknolog på EASV i Esbjerg og har efterfølgende, samtidig med sit arbejde som indkøber i Odder, læst en Diplom i Ledelse på Erhvervsakademiet i Århus.

Mortens interesse ligger primært i det administrative i at lede virksomheden og kombineret med Jeppes interesse og dygtighed indenfor det tekniske er det et rigtig godt match.

Professionel rådgivning

Mød vores medarbejdere

Christina Larsen
Bogholder

Telefon: (+45) 51 20 61 02
Email: christina@lolks.dk

Ingrid Legaard
Projektadministration & QA

Telefon: (+45) 22 17 12 78
Email: ingrid@lolks.dk

Jeppe Lolk
Teknisk direktør - Medejer

Telefon: (+45) 30 36 34 49 
Email: jeppe@lolks.dk

Morten Fabrin
Administrerende direktør – Medejer

Telefon: (+45) 61 30 63 92
Email: morten@lolks.dk

Tina Vang Jørgensen
Teknisk Assistent

Telefon: (+45) 51 68 92 51
Email: tvj@lolks.dk

Tom Rohde
Projektchef

Telefon: (+45) 93 39 03 91
Email: tom@lolks.dk

ØNSKER DU AT HØRE MERE OM LOLKS SERVICES?