fbpx

Lolks Industrial Services

Vi er en produktionsvirksomhed, der har specialiseret sig i rustfri- og plastløsninger til Industrien. Vi har erfaringer inden for industrierne Biogas, Aquaculture, Vandbehandling, Spildevand, Fødevareindustri og Vandværker.

Vi er eksperter i rustfri og plastsvejsning og vores ansatte er altid opdaterede med de nyeste certifikater. Vi har ansat dygtige tekniske tegnere og står gerne for udforming af tegningerne til dit projekt. 

Om os

Vi er specialister indenfor løsninger til industrien. Vi har bred erfaring fra en stor portefølje af projekter fra både ind – og udland. Vi har kompetencer indenfor projektstyring, produktion, montage og serviceløsninger.

Mange års erfaring indenfor branchen og flere forskelligartede opgaver, har givet os forudsætning for at kunne rådgive og servicere vores kunder bedst muligt. Vi har stor ekspertise i løsninger indenfor vores erhverv og kan derfor hjælpe din virksomhed med at finde den optimale løsning for jeres projekt.

Virksomhedens historie

Virksomheden er startet af de to ejere og brødre Thomas og Jeppe Lolk. Virksomheden startede oprindeligt som en enkeltmandsvirksomhed under navnet Lolk’s Smedje & Montage, som blev etableret i 2014.

Jeppe Lolk er uddannet rustfri smed og har erfaringer med projekter både i ind- og udland. Han har erfaring med projektstyring og finder sig godt tilpas med ansvaret på sine skuldre. Dette har også gjort, at han gennem sin læretid og senere ansættelser, er blevet tildelt et stort ansvar og hans eget firma har derfor været projektledere på opgaver i bla. USA, Sverige og Norge.

I 2017 blev firmaet udvidet med Thomas som medejer. Thomas er oprindelig uddannet tømrer og har flere års erfaring indenfor denne branche. Thomas har stor håndværksmæssig forståelse og da han ønskede et brancheskifte, valgte han at opkvalificere sig til certificeret plastsvejser og har efter endt uddannelse, fået opbygget en stor erfaring gennem en lang række forskellige projekter indenfor dette område. Med tilføjelsen af Thomas og hans kompetencer indenfor plastsvejsning, har LOLKS industrial Service udvidet sin portefølje af services og dette gør at virksomheden kan tilbyde, planlægge og udføre opgaver indenfor en lang række områder rettet mod industri erhvervet.

Læs også den seneste artiklen om vores rejse på JydskeVestkysten her

Professionel rådgivning

Mød vores medarbejdere

Christina Larsen
Administration

Telefon: (+45) 51 20 61 02
Email: christina@lolks.dk

Thomas Lolk
Indehaver

Telefon: (+45) 61 30 63 92 
Email: morten@lolks.dk

Jeppe Lolk
Indehaver

Telefon: (+45) 30 36 34 49 
Email: jeppe@lolks.dk

Morten Fabrin
Projektleder

Telefon: (+45) 61 30 63 92
Email: morten@lolks.dk

Dennis Beck
Værkfører

Telefon: (+45) 24 43 28 70 
Email: dennis@lolks.dk

ØNSKER DU AT HØRE MERE OM LOLKS SERVICES?