fbpx

Plastventilation

Hos Lolks Industrial Services er vi specialiseret i fremstilling, installation og service af en bred vifte af ventilationssystemer

Vi fremstiller specificerede ventilationssystemer i samarbejde med vores kunder. Der kan leveres og monteres komplette pakker af ventilationsystemer samt beregning af flow.

Vores certificerede plastsvejsere kan fremstille skræddersyede plastelementer til enhver ventilationsløsning. Vi kan hjælpe med alt fra ventilationsrør til præfabrikerede fittings. Fremstillingen foregår både på eget værksted samt ude hos kunden. 

Man ser oftest brugen af ventilationsrør hvor der er aggressiv luft. Det gælder f.eks udsugning fra laboratorier, badelande og andre store industrivirksomheder.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

– Ventilationsanlæg
– Luftvaskere
– Plastventilatorer
– Laboratorieudsugning
– Ventilationsrør
– Kanalsystemer
– Varmeveksler
– Præfabrikerede fittings

Der er sket meget i årenes løb med den teknologiske udvikling. Den nye teknologi giver os mulighed for at opfylde behovene hos en bred vifte af vores kunder. Plast er blevet mere populært de senere år og bliver brugt i større omfang som materiale til ventilationssystemer. Plastventilator og rør ses ofte anvendt i aggressive miljøer.

Denne slags rørsystemer kan nedlægges i jord hvis godstykkelsen er betydeligt større og kraftigere end på de tilsvarende dimensioner af trykløse ventilationsrør. Man kan bruge letvægtsrør, der har en høj stivhed, men har en let vægt pga. materialet. Vi har stor erfaring fra både biogas og aquaculture anlæg.

Se flere af vores services her:

Rustfri og plastsvejsning​

Rustfri- og plastsvejsning

Vi udfører svejseopgaver indenfor rustfri- og plastsvejsning. Vores ansatte har altid fuldt opdaterede certifikater indenfor feltet.

Service og vedligehold​

Service og vedligehold

Uanset om vi har leveret maskinen eller ej, kan vi tilbyde en service-aftale som gør, at din produktion kører så glat som muligt.

Konstruktionstegning

Konstruktionstegning

Vi har ansat dygtige tekniske designere og kan derfor udforme tegninger til bla. industrianlæg, produkter, maskiner, bygninger m.m.

High-Purity installationer​

High-Purity installationer

Vi udfører opgaver med de moderne svejsemetoder infrarød og vulstfri svejning, hvor fuld sporbarhed på alle svejsninger sikres.

Totalløsninger​

Totalløsninger

Vi tilbyder vores kunder en totalløsning og derfor kan vi stå for design, produkttegning, montering og levering af det færdige slutprodukt.

Professionel rådgivning​

Professionel rådgivning

Lolks Industrial Services tilbyder professionel rådgivning, hvor vi rådgiver, servicerer og følger opgaven fra start til slut.

Vi lever af tilfredse kunder og anbefalinger.

Hos Lolks Industrial Services prioriterer vi kundetilfredsheden højt. Derfor spørger vi løbende vores kunder om deres oplevelse af samarbejdet med os.

Vi leverer til tiden

Vi garanterer kompetente medarbejdere og levering til tiden.

Vi står klar til at hjælpe

Vi er bevidste om at produktionsstop kan være en omkostelig affære, hvorfor vi er meget fleksible ifht. planlægning af service. Vi har derfor døgnvagt på alle vores kerneområder.

Forventninger

Vi tilbyder serviceaftaler som gør, at din produktion kører så glat som muligt.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Har du en opgave, du mener vi kan løse for dig og din virksomhed, så er vi klar til at hjælpe.