fbpx

Klejnsmede søges

Vi har travlt og søger derfor en rustfast og en alm. klejnsmed til udførelse af opgaver indenfor biogas, spildevand, kemi, fødevarer, vandbehandling og aquaculture.

Dine opgaver vil primært bestå af svejsning af specialløsninger indenfor de ovennævnte områder. Vi arbejder for en lang række spændende virksomheder i hele landet samt udland med alle former for svejse/montageopgaver. Du skal derfor have et bredt kendskab til faget, og kunne arbejde selvstændigt og professionelt med at servicere vores kunder.

Vi laver bl.a. rørarbejde, pladearbejde med bukning ved moderne maskiner, svejsning af specialemner samt montage arbejde. Du skal forvente at ligge meget ude i perioder.

LOLKS tilbyder løsninger i både stål og plast og derfor forventer vi at du på sigt har lyst og mod på at tage uddannelsen til plastsvejser således at du også kan være med til at varetage denne del.

Vi tilbyder:
– Fuldtidsbeskæftigelse i en spændende hverdag med alsidige opgaver og udfordringer
– Konkurrencedygtige lønforhold, attraktiv pensionsordning samt sundhedsforsikring
– Et ungt team med dygtige kolleger
– Fleksibilitet i forhold til mødetid
– Et positivt og humoristisk arbejdsmiljø

Vi forventer:
– At du er faglært eller tillært rustfast klejnsmed eller alm. klejnsmed
– At du kan arbejde selvstændigt og struktureret
– At du er kvalitetsbevidst
– At du har god tegningsforståelse
– At du er mødestabil
– At du er interesseret i at oplære lærlinge
– At du kan arbejde sammen med andre
– At du har kørekort B

Lolks Industrial Services er en virksomhed der tilbyder unikke og specialiserede totalløsninger. Vi løser opgaver inden for rørføring, procesudstyr, rustfri- og plastsvejsning samt vedligehold af maskiner inden for industrien. Vores kunder er primært inden for biogas, spildevand, kemi, fødevarer, vandbehandling og aquaculture. Vi har værksted i V. Vedsted syd for Ribe, men udfører opgaver i hele landet samt i udlandet.
Lolks er i efteråret 2020 blevet medlem af Dansk Industri og er dermed også omfattet Industriens overenskomst der sikrer gode forhold for alle ansatte.


Send din ansøgning til os på: kontakt@lolks.dk
Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Morten på tlf. 61 30 63 92
Tiltrædelse snarest muligt.